Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Galeria de fotos (II)

19/09/2009
Senior. Partit amistòs a Torroella de Montgrí. Senglars 17 - Sant Cugat 15

fotos: Eduardo Carchedi

Un dels equips del Sènior, dirigits per Sergi Derqui, va jugar aquest dissabte a les 18h, el primer partit de la temporada en un amistós contra els Senglars de Torroella de Montgrí, rival del Sènior B a la 2ª catalana aquesta temporada.

En un camp d'idèntiques característiques al nostre, el sènior va presentar un equip integrat per joves glories del Sant Cugat, juvenils acabats de pujar, nous jugadors que han arribat al club i jugadors que estan donant els seus primers passos dins d'aquest esport. Es a dir, l'embrió d'un gran equip.

Pel que fa al partit es pot dir que va haver-hi dos parts completament diferents. Un primer temps caòtic per els santcugatencs que es va reflectir en el resultat i un segon temps en el que les pautes marcades per Sergi Derqui es van respectar i es va aconseguir més ordre i contundència. Un temps per cada equip i un resultat, 17-15, que al acabar el primer temps semblava impossible i que com a mínim va deixar veure que amb ordre i una mica més de coordinació aquesta derrota es podrà convertir en victòries més endavant.

Sergi Derqui va destacar després del partit el desordre de la primera part però es va mostrar molt satisfet pel partit realitzat per els debutants: "Partit molt igualat on hem pecat una mica massa de les individualitats i el desordre. El millor han estat els "novatos", que hi han posat moltes ganes i cap d'ells ha comès una infracció, que era el que més temia"

Destacar l'afició del Sant Cugat que va presenciar el partit i el debut de tots els nous jugadors a la família del Sant Cugat i de Edu Carchedi com a delegat, a més de fotògraf, del sènior.

La puntuació que Sergi Derqui va donar als seus jugadors va ser la següent:

3- Forman
2- Mon
2- Dario
1- Ban Ban
1- Carchedi
1- Lluis

Informació facilitada per Eduardo Forman i Sergi Derqui.