Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Presentació

Maurici Benito - President del Club de Rugby Sant Cugat

Benvinguda del President

Al Club de Rugby Sant Cugat som formadors, tenim escola. Ja des del 1986, any de la nostra fundació, ho em tingut molt clar.

Formem i treballem amb jugadors i jugadores de la ciutat i els voltants que s'inicien en el rugby amb nosaltres, i els oferim aprendre i desenvolupar la trajectòria esportiva sempre a la seva ciutat.

L'esport per si mateix, ben entès, es font de formació en valors humans. En el nostre cas la cadena formativa es totalment vertical, fent que els referents esportius, tant importants en la formació, estiguin integrats dins del mateix club i siguin els primers en ajudar en la formació dels nostres petits. Per això considerem que un primer equip ha de ser el reflex del treball de formació que fa el club. Diem doncs que la nostra feina és transformar a través de la formació i generar talent per tal que l'esportista de Sant Cugat pugui competir al màxim nivell a Sant Cugat.

Retenim aquest talent oferint poder jugar al més alt nivell, en les millors condicions per a la practica esportiva, però en un model amateur.

Entenem l'estar el més amunt possible com a fet cohesionador bàsic de la cadena formativa.

Promovem la igualtat de gènere en l'esport, promocionem l'esport femení, i promovem la participació dels pares/tutors com a peça essencial en el bon funcionament de la pràctica de l'esport base.

Considerem fonamental la formació dels tècnics del Club, i dediquem recursos a aquest fet.

Oferim als nostres jugadors la possibilitat de completar un cicle complert en el nostre esport: Formació-Escola, competició, alt nivell i esport en categoria de veterans.

Sigueu benvinguts tots.

Mauri Benito
President del CRSC