Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

16/12/2016
[CLUB] Partits del cap de setmana

 Activitats i partits del cap de setmana 17-18/12/2016

Aquest cap de setmana, últim de competició del 2016 tenim un munt d’activitats i partits.

En primer lloc, el Senior A torna a viatjar cap a València, però aquest cas per jugar contra el Tecnidex Valéncia RC (dissabte 17 a les 17:00h). Amb aquest partit comença la segona volta del Grup B de Divisió d’Honor B. Encara que a la anada els nostres nois van guanyar per 24-15 i van 20 punts per sobre dels valencians, hauran d’intentar treure tots els punts possibles per mantenir la segona plaça de la classificació, ja que Les Abelles estan tan sol a un punt per darrera.

El Senior B comença la Fase Regular de la Divisió d’Honor Catalana viatjant a Lleida per jugar contra el C.E. INEF LLEIDA (dissabte 17 a les 17:00h). Els lleidatans van quedar segons del Grup A de la Fase Prèvia, amb 35 punts. Promet un partit molt igualat.

Els S18 encara estan a la Fase Prèvia, que acabaran aquesta jornada. El S18A juga a casa contra el Gòtics RC (dissabte a les 14:30h) i es preveu un partit difícil contra els de La Foixarda, que van tercers a 9 punts per sobre. El S18B es desplaça a la Teixonera per jugar contra el FC Barcelona (dissabte a les 16:15h). Potser un dels partits més emocionants de la jornada on els dos equips es jugaran el primer lloc de la classificació.

S16 també comença la Fase Regular jugant el S16A a casa contra el Castelldefels RUC (dimarts a las 19:30h), ja conegut de la Fase Prèvia i a qui els nostres van guanyar per 28-0 va unes poques setmanes. En canvi, el S16B jugarà al Baldiri Aleu contra la UE Santboiana (dissabte a las 11:30h), que van quedar primers del Grup C de la Fase Prèvia. El S16C començarà la Fase Regular al gener.

Finalment, el S14A també es desplaçarà al Baldiri Aleu (dissabte a les 10:00H) per jugar contra la UE Santboiana que va quedar primera del Grup B de la Fase Prèvia. El S14B rebrà a casa al Club Esportiu Universitari (dissabte a les 09:30h), quart classificat del Grup C a la Fase Prèvia. Ambdós partits son també de la primera Jornada de la Fase Regular.

Ja fora de les activitats competitives del CRSC, la nostra Escola celebrarà aquest dissabte a la Guinardera el 3T de Nadal, on els nostres petits rugbiers podran entrenar amb els seus pares i mares i, més tard, podran veure’ls en acció mesurant-se en un partit de Touch contra els entrenadors. La jornada festiva acabarà amb un dinar per recuperar forces, que ven segur que ho necessiten els pares.

I per acabar, els Matusalem jugaran un partit amistós el dissabte al migdia al camp de la Guinardera.