Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

09/12/2016
[CLUB] Partits del cap de setmana

 Activitats i partits del cap de setmana 10-11/12/2016.

Aquest cap de setmana, els nostres equips de S14 i S16 es desplacen a Madrid per jugar el Torneo Melé. Com ja va passar el cap de setmana passat, els nostres nois es desplacen amb l’autocar de Franquesa retolat amb el l’escut del nostre club.

I ja en competició regular, el Senior A marxa a València a jugar contra el CAU Valéncia (dissabte 16 a les 16:30h). Encara que aquest any el CAU ocupa la 6a posició a la taula, a 17 punts dels nostres que van segons, el CRSC no trobarà un partit fàcil davant d’un dels rivals més forts dels últims anys.

A casa tindrem el partit del Senior B (dissabte 16 a les 17:00h) contra el C.R. Els Senglars Torroella de Montgrí - l'Estartit, últim partit de la fase prèvia. A priori un partit fàcil contra els últims classificats del Grup B de DH Catalana, però els nostres no podran baixar la guàrdia si volen acabar la fase prèvia en 4a posició.

El S18A juga a Hospitalet un partit complicat (dissabte 16 a les 14:30h) contra el RC L’Hospitalet, que van segons i 10 punts per sobre del CRSC. Per altra banda, el S18B juga a casa (dissabte 16 a les 12:15h) contra el BUC-UBAE, quart classificat i a 13 punts per sota.

I finalment, dissabte al matí (10:00 a 12:00h) tenim trobada de la Escola de Rugby a casa. És la 4a Trobada del calendari de la Federació Catalana de Rugby i ens visitaran en diferents categories el GEiEG, el SEL Vilanova i el VPC Andorra.

Ja ho sabeu, si voleu veure bon rugby, dissabte teniu opcions de matí i tarda a la Guinardera!