Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

07/12/2016
[ESCOLA] Crònica del Torneo Melé - Valladolid

 Crònica i carta d'agraïment del Coordinador de l'Escola

Un any més ho hem aconseguit. Hem posat al rugby Sant Cugat entre els més grans del territori. Ho hem fet no per nom ni per mèrits anteriors, si no per seguir lluitant i treballant el passat, per gaudir el present i mereixes el futur.

La feina que es fa dins i fora del camp és impressionant i va a una, l’equip que tinc la sort de portar és ADMIRABLE i m’agradaria que cada un de vosaltres us donéssiu les gràcies a cada un i als vostres companys. La sensació de club és ENORME (queda molt per treballar, però així venen ganes de fer-ho). Aprofitem aquests moments per millorar, aprendre i fer-nos més forts. Com? Donant-nos les gràcies, felicitant als companys, dubtant del que hem fet per buscar millorar, qüestionant-nos tot lo qüestionable, fent autocrítica, adaptant el treball a seguir fent... Carreguem-nos de motius per seguir fent el que fem.

Dins del camp tenim verdaders guerrers, veritables jugadors de rugby amb l’únic objectiu de seguir creixent i tots aquests moments ens ho permeten i creieu-me que no estem deixant passar ni una.

Cada placatge fet i rebut, cada metre avançat i defensat, cada ferida netejada i llàgrima secada, cada kilo de fang que m’emporto entre els tacs i cada grapat de gespa que em menjo és una oportunitat per demostrar per tot allò que lluitem.

No oblidem que això és part del nostre procés, del nostre aprenentatge, li devem també a tots aquells que no han pogut venir, aquells que empenyen cada dia i recordem que estem formant, amb totes les eines possibles i competir és una d’elles.

Delegats/des, GRÀCIES. Tot i que a vegades podeu amb mi, el que feu és tant necessari com qualsevol altra tasca en aquesta gran família (ja farem reunió per posar punts en comú i millorar, que no es pensin que no treballeu jejeje).

Educadors/entrenadors, MOLTES GRÀCIES, no sabeu tot el que aprenc al vostra costat, imagineu-vos els petits... sou un tresor, i si us apreto tant és per que abans ho he fet amb mi i per que estic convençut que podeu donar-me tot allò que demano, no podríem tenir un millor equip que vosaltres.

Pares i mares, 1.000 gràcies per fer el que feu i contribuir tant amb el desenvolupament dels petits i petites (cada vegada en tenim més) i això fa possible tot el que després treballem al camp.

Vull aprofitar per reiterar que en el moment en que es posen la samarreta del sant cugat (gràcies Mauri per les gestiones duríssimes amb Adidas) i surten a jugar son responsabilitat i part d’un equip, d’una família, en aquest moment la vostra funció és animar respectant i mantenint els marges i la distància que marquem. No son manies dels entrenadors, son conceptes de l’escola i és MOLT important que ho entengueu i respecteu per el bon funcionament de tots.

Aprofito per recordar, que tots aquells que hem apretat al club per la roba, als entrenadors pel nivell, als delegats per la comunicació, etc... agafem el pròxim dia i els i donem les gràcies de tot cor. Aquest matí, dos petitons de sub8 li han donat una abraçada i les gràcies al Mauri per la roba, això és l’únic motor que ens mou, no ho perdem.

Jo ja ho he fet i ho seguiré fent sempre que calgui, GRÀCIES i FELICITATS!

Atentament,

Albert Casorrán (Caso)
Coordinador escola CRSC
Director de formació escola CRSC
@caso_5