Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

06/12/2016
[CLUB] Nova samarreta Adidas per a la temporada 16-17'

El CR Sant Cugat estrena samarretes Adidas 

Club Rugby Sant Cugat Senior A Veure fotogaleria

Després d'una llarga espera, i gràcies al nostre President que ha fet tot el que estava en les seves mans i més, els nostres equips han pogut lluir aquest passat cap de setmana la nova samarreta Adidas per a la temporada 16-17.

 

El Senior la va poder estrenar en la victòria davant del BUC i el S18 a València, on es proclamà campió del Torneo Melé. Per la seva banda, els equips de l'Escola la van lluir a Valladolid a on van anar a disputar també el Torneo Melé.

 

La nova samarreta conserva els colors a ratlles del nostre equip: blau, blanc i negre, encara que en una nova forma molt atractiva. Les mànigues són negres i el coll és blanc i en la forma rodona tan característica d'Adidas. Altres trets característics de la prestigiosa marca esportiva que es poden veure a la samarreta són les tres franges blanques a les espatlles i el seu logotip, a la part central del pit i a sota de cada número a l'esquena. L'escut del club està a la part esquerra del pit, a la dreta el logo del 30 aniversari de la fundació del nostre club i que celebrarem l'any vinent, i a la màniga dreta el logo de Sant Cugat Creix. Ben presents són els nostres nous patrocinadors: BDO a la part davantera i Solventis a l'esquena. Finalment, sota el clatell i coronant la part del darrera de la samarreta hi trobem la Senyera.

 

Els pantalons i mitgetes sóm negres amb el logo d'Adidas i, a més, els pantalons porten el nostre escut.

 

Finalment, la samarreta visitant conserva totes les característiques de la titular però amb els colors vermell i negre

 

A la galeria de fotos adjunta podeu veure el Senior i el S18 lluint les noves samarretes

 

En breu tindreu disponible tota la línia de roba del club per poder-la lluir!