Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

20/11/2016
[CLUB] Carta d'agraïment del president

Carta de Maurici Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, per agraïr a tothom la seva participació a la jornada de presentació de temporada 2016/2017.

Bon dia a tothom,
 
Després del potent i enfeinat cap de setmana, on tot el que havia de passar al final no va poder amb nosaltres, podem dir que som una mica més forts, més valents, més grans i més CLUB.
 
Tot i els inconvenients que van anar sorgint, tots els que seguim creien en el treball en equip i en ajudar al del costat (condicions indispensables del rugby) vam poder treure endavant una jornada, que amb els recursos i temps que teníem va ser un èxit.
 
És per això que des del club volem felicitar a totes les persones que d’una forma o altra van contribuir a l’èxit de la jornada, espero no deixar-me a ningú i avisem que l’ordre NO altera el producte.
 
Gràcies als fotògrafs, una vegada més van captar moments preciosos i espectaculars que ens permetran recordar aquests dies tota la vida. Gràcies als de sempre, als nous, als que sense avisar igualment venen, i gràcies a la nova incorporació del Dron (Ernest Mendoza). En res podrem fer un equip de fotografia, on crec que al cap davant i liderant estaria el Pewee, un etern i fantàstic fotògraf i company.
Falten les del Peewee i les del Jordi. En el primer cas les veureu al facebook acompanyades de les del partit del primer equip.
 
Imatges de l’Ernest mitjançant el Dron: Anireu veient al facebook del club les imatges i vídeos captades amb el Dron.
Per suposat gràcies a la premsa per venir a cobrir un dels dies més importants de la nostra temporada i gràcies al regidor d’esports, Eloi Rovira, per una vegada més, no fallar amb el compromís esportiu del poble i per la predisposició amb el nostre esport i club.
 
No ens pensem oblidar dels nous patrocinadors, amb els quals esperem estar molts anys treballant plegats i fent d’aquest club i esport una espai de referència a nivell estatal. Gràcies a BDO i Solventis, així com a Franquesa pel magnífic autocar que portarà la nostra marca per tot Catalunya i Espanya.
 
Gràcies a tota la gent del club que treballa i participa diàriament per a que això sigui un èxit! Ruso al micròfon, Iñaki amb el sistema de so, família Bernal al capdavant del bar, a la junta, l’equip amb el qual tot aquests projectes van agafant forma, i molts més que dia a dia estan al nostre costat empenyent junts. Gràcies al Caso per la seva dedicació, compromís i creativitat cada any en la presentació.
 
Per acabar, GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES a totes les famílies que feu possible aquesta realitat, de somni, però REALITAT, la NOSTRA REALITAT. Gràcies per acompanyar als petits des de baix de tot i permetre que creixin, gràcies per confiar en nosaltres per formar part del seu creixement.
I tot això, no tindria sentit sense els nostres DELEGATS/DES EDUCADORS/ES i ENTRENADORS que cada setmana treballen per oferir el millor d’ells a tants i tants jugadors de rugby, però sobretot, GRÀCIES a vosaltres, als que us poseu les botes i la samarreta del Sant Cugat cada cap de setmana i lluiteu amb honor pel vostre club.
 
Recordeu que un partit no es guanya amb una sola melé, o amb el primer placatge o marca, però si que és on ensenyes quin serà el nivell que tindràs. El nostre és MOLT alt, us necessitem a tots i totes per poder mantenir-lo durant tota la temporada.
 
Força SantQ!
GRÀCIES SANT CUGAT!!!
Atentament,
Maurici Benito
President
Club de Rugby Sant Cugat – 1987