Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

07/10/2015
[SENIOR] Entrevista a Tim Smith, nou jugador del CRSC

 Diuen que les comparacions són odioses, però és impossible veure’l i no pensar en el seu germà. Tim Smith (Christchurch, 1993) arriba des de Nova Zelanda per suplir la baixa de Bruno Granell.

 La posició natural d’en Tim és segon centre i amb uns minuts en tenim suficient per a comprovar la qualitat que té a les seves mans. Senzill però molt eficient. I sempre amb un somriure d’orella a orella i una actitud que de ben segur l’ajudarà a integrar-se tan bé com ho va fer l’Andrew. Benvingut Tim!

Pregunta: Com han estat els teus primers dies a Sant Cugat?
Resposta: Han estat molt bons! La ciutat és meravellosa. Els carrers amb arbres, el centre històric de la ciutat i l’increïble clima m’han impressionat. Per suposat la gent d'aquí han estat fantàstics també, sobretot els meus amfitrions el Kik i la Conxa.

P: Has jugat el teu primer partit amb Sant Cugat, quines diferències veus amb el rugby a Nova Zelanda?
R: Bé, per començar feia molta calor! Estic més acostumat a jugar a la neu amb pluja que amb una calor de 30 graus! Però a banda d’això, la mobilitat de l’equip que tenim a Sant Cugat significa que juguem un rugby ràpid, perdent poc temps en formacions estàtiques i utilitzant els davanters amb molta continuïtat, així com ho fem amb els nostres tres quarts. El joc aquí també s’arbitra de forma lleugerament diferent, i necessitaré algun temps per a acostumar-m’hi.

P: Quin problema tens amb el teu genoll? Creus que podràs jugar la temporada?
R: En aquest moment no n’estic segur. Tindré els resultats de la ressonància el dijous i obtindré bons consells dels metges aquí a Espanya sobre quines passes prendre per a la meva recuperació. Estic segur que la lesió no és massa greu i espero estar de tornada en el camp tan aviat com sigui possible.

P: El teu germà és recordat dintre i fora del camp, és això una pressió especial per a tu?
R: Absolutament. Pel que la gent m'ha dit fins ara, va tenir un gran impacte en el club que espero poder repetir, fins a cert punt, tant dins com fora de la pista. Crec que el nivell de rugby s'ha incrementat des que va marxar, i hauré de treballar dur i jugar bé per a tenir un impacte similar al camp. Fora del camp, he estic gaudint coneixent a molts dels membres del club i espero poder arribar a conèixer a tothom millor durant la temporada.

P: Suposo que tens grans plans pel temps que estaràs aquí, penses en anar a San Fermines i saltar des de les fonts?
R: En aquest moment el meu únic pla per ara és descansar el genoll i prendre les mesures necessàries per tornar al camp. Una vegada que comenci a jugar de nou, potser llavors miraré de fer plans per viatjar, però en aquest moment l'únic que vull fer és jugar a rugby de nou!

P: Tinc algunes preguntes des de Nova Zelanda: perquè anaves despullat quan eres petit i corries per tots llocs amb el gos? Perquè dormies al llit del gos? I el més important, perquè volies unes botes blaves quan vas començar a l’escola de rugby quan tenies quatre anys i mig?
R: Hahaha! Aquestes preguntes són molt interessants. Bé, quan era petit, el gos de la família era el meu millor amic i ens embarcàvem en moltes aventures junts! No puc explicar fàcilment la manca de roba. No estic molt segur de per què volia tant unes botes blaves quan vaig començar a jugar, però sí puc dir que ara m’he comprat les botes negres per a donar suport als All Blacks a la Copa del Món!

Preguntes test:
- Quin equip internacional de rugbi segueixes (no els All Black)? Qualsevol que jugui contra Australia
- Menjar preferit: l’indi
- Un llibre: Open, de Andre Agassi
- Grup musical: Shapshifter (NZ)
- Vi o cervesa: Cervesa
- Una pel•lícula: The Other Guys
- Segueixes altres esports: Els segueixo tots, però especialment bàsquet, rugby league, cricket, futbol i tenis 
- El millor del rugbi: És un esport d’equip i n’hi ha una posició per a cadascú
- El pitjor del rugbi: Les lesions
- Un somni: Pujar el Sant Cugat a Divisió d’Honor pel 2016/17