Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

05/09/2015
[SENIOR] Benvingut Tim Smith!

Tenim l'honor de presentar el nou jugador que s’incorpora al Sènior Masculí, es tracta d’en Tim Smith, jugador procedent del Christchurch Rugby Football Club de Nova Zelanda.

 

Es tracta d’un jugador de 23 anys que pot jugar de centre o ala, de gran velocitat i capacitat evasiva i amb molta potencia en el placatge defensiu. Mesura 1,80 m i pesa 80 Kg. En Tim és germà d‘un ex jugador del Club de Rugby Sant Cugat, l’Andrew Smith, que va jugar fa 5 temporades.

L Andrew va ser un dels jugadors de més nivell que ha tingut el Club, el seu caràcter obert i la seva implicació amb el Club el va fer un jugador carismàtic, per aquest motiu el seu germà Tim vol repetir aquesta experiència.

El Tim ens ha demostrat les seves ganes de venir al Club de Rugby Sant Cugat i ajudar a assolir les fites més altes al Club, ha demanat formar part del planter d’ entrenadors de l Escola, i ja demostra la seva estima pel Club des de la seva Nova Zelanda originaria.

Tant per les seves qualitats esportives com per l estima que ha demostrat pel Club queden cobertes les baixes que em pogut tenir per aquesta temporada.
Desitgem al Tim molta sort!!