Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

01/02/2015
[ESCOLA] 1ª edició del Torneig d'Hivern d'escoles

 Aquest dissabte 7 de febrer 1ª edició del Torneig d'Hivern de l'escola del CRSC.

 

 

Carme Reverte | Cugat.cat
http://www.cugat.cat/esports/rugbi/106204/l_escola-del-rugby-sant_cugat-tindra-el-seu-propi-torneig-

El Rugby Sant Cugat organitza per al primer dissabte de febrer la 1a edició del Torneig d'Hivern de l'Escola. La cita aplegarà 32 equips del Canigó, les Abelles, el Liceo Francés de Madrid, el Sitges i el CR Sant Cugat des de la categoria sub 8 fins a la sub 14. La iniciativa respon, com afirma el coordinador de l'Escola, Albert Casorrán, a la necessitat de tenir un torneig propi, ampliar l'oferta de torneigs de qualitat en aquesta època i donar visibilitat a l'escola del club santcugatenc.

L'embranzida i el pes que ha agafat l'escola les últimes temporades ha estat l'espurna perquè aquesta iniciativa sigui una realitat. Com explica el coordinador de l'Escola, Albert Casorrán, aquesta primera convocatòria neix de la inquietud de diferents persones del club per crear un torneig propi.

Per començar es farà en una única jornada a la ZEM la Guinardera i amb quatre clubs convidats. En representació de la Catalunya Nord, el Canigó, des de València arribarà les Abelles i des de Madrid el Liceo Francés, que no presentarà equip en categoria sub 14, però quedarà cobert pel Sitges.

La jornada començarà a dos quarts d'onze del matí, amb un primer torn de joc per als equips sub 14, que continuarà a partir de dos quarts de quatre amb els partits de la resta de categories fins a les set de la tarda.

En una època en què el calendari permet fer aquest tipus de convocatòries, el Rugby Sant Cugat aspira a ocupar el seu propi espai amb un torneig que vol fer créixer, com diu Albert Casorrán.

Els dos camps de la ZEM la Guinardera acolliran aquest primer Torneig d'Hivern de l'Escola de Rugby Sant Cugat.