Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

08/10/2014
[CLUB] Agraïments de la presentació de diumenge

 

 Com a un dels organitzadors de l’acte de presentació oficial del club, volia agrair a tota la gent que ha participat i contribuït en fer d’aquest dia un dels millors de la temporada.

 
Semblava que es complicava amb la pluja, però estic convençut que les ganes de tots els que aporten, d’una o altre forma, quelcom a aquest club, a ajudat a que el sol també es sumes a la festa.
 
Agrair especialment als jugadors per fer l’esforç i estar puntuals i disposats a demostrar la grandesa d’aquest club, als tècnics i delegats per controlar tot aquests conjunt de cracks! Als pares per aguantar i animar des de les grades, a la comissió de bar per ajudar a passar un dia més refrescat, als sèniors i els seus entrenadors per col·laborar i adaptar-se a la planificació, als dos magnífics fotògrafs, Xavi i Peewee, als representants de l’ajuntament, encapçalats per l’alcaldessa, regidor d’esports i el que mai falla, l’Eloi Rovira. I finalment al club, per donar-me l’oportunitat de seguir creixent i aportant una part de mi a allò que ho significa tot.
 
Dit això, només queda felicitar a aquest gran CLUB!!! Visca el SANQ!
 
Albert Casorrán (Caso)
Coordinador i director de formació escola CRSC