Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

17/03/2007
I Torneig d'Escoles Cano Catalunya
Imatge de complement

Des de fa algunes temporades els educadors de l'Escola venien reclamant un torneig propi del Sant Cugat on participessin escoles de gran nivell. El suport de CANO CATALUNYA ens ha permès poder organitzar, el passat 17 de març, aquest somni amb equips de primeríssima categoria: l'USAP de Perpinyà i el FC Barcelona.

180 nois i noies jugant a la Guinardera és un espectacle digne de veure i més si la qualitat del joc és elevada a totes les categories:

Babies (6-7 anys):
El nostre equip ha jugat contra equips molt superiors tècnicament i s'ha hagut de conformar en intentar que la derrota sigui el menys abultada possible. Tenen temps de millorar i ho faran a poc a poc.

Prebenjamins (7-8 anys):
Per jugar contra nosaltres, l'equip de la Catalunya Nord, l'USAP, ha tret l'equip de gala. Només ens queda el consol de pensar que hem après molt d'ells.

Amb el Barça, la cosa ha estat equilibrada i queda clar que quan ens enfrontem, qualsevol dels dos equips pot guanyar.

Benjamins (9-10 anys)
Alevins (11-12 anys)
L'equip aleví, els 24 nois i noia que van jugar, van mostrar un molt bon nivell, tant de joc com d'actitut. L'empat amb l'USAP, va esser una demostració de que els limits, moltes vegades estan en la nostra actitut.

A la fi, la segona posició, per marca average, va esser el de menys, ja que dels partits es despren que podem encarar la fase decisiva dela temporada, amb totes les ilusions intactes, sapiguen les nostres mancances però coneixent els nostres punts forts, que a ben segur si sabem aprofitar-los poden donar-nos satisfaccions esportives. Esperem-ho activament, entrenant i llitant cada partit intensament.

Infantils:

Crònica de l'Steve Schofield - L'equip Infantil Campeons del primer torneig d'Escoles Cano Catalunya!

Amb un joc complert rapid i dinamic l'equip Infantil de Sant Cugat s'ha proclamat campeons del torneig d'Escoles Cano Catalunya categoría infantil, guanyant amb autoritat els dos partits.

St Q 21 USAP Perpinyà 0

En un partit que ha dominat de principi a fí, els nostres infantils han donat l'alegria a tota la gent del nostre club. Tres marques, oportunitats de fer-ne més i una sensació de joc col.lectiu i solidesa en defensa - no es pot demanar gaire més. Felicitats per a tots els jugadors!

St Q 33 Barça 5

En aquest partit a la primera part hem donat minuts de joc a molts titulars no habituals. Desprès d'encaixar una marca, els nois han respòs bé arribant a la mitja part amb el marcador de 12 a 5 cinc a favor nostre. A la segona part, hem fet uns canvis i s'ha vist 3 marques de molta qualitat combinant un joc devanter potent i un joc dels tres quarts rapid i précis.

Podem estar molt contents amb el rendiment de l'equip i ara tenim esperançes de poder acabar la temporada lluitant per més títols.