Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

03/03/2007
Lliga 1a Nacional. Mal comiat de la temporada. RC L'Hospitalet 41 - CR Sant Cugat 16
Imatge de complement

Crònica d'e Gifré Miramunt - Aquest diumenge a les 12h vàrem poder veure l'última jornada de la lliga en la que els santcugatencs ja no ens jugàvem res. El rival era l'Hospitalet, un equip que no era superior a nosaltres i que es trobava en la mateixa situació (sense gent per poder disputar els partits del seu segon equip i a només una posició per sobre nostre en la classificació)

El partit va ser un pur tràmit en el que el Sant Cugat no va semblar fer grans esforços per remuntar un partit que se li va complicar des de l'inici amb dos marques matinals dels locals. L'avantatge va es va anar incrementant sense que la dinàmica del partit variés gaire. Com sempre al llarg de la lliga, l'àrbitre va posar el seu petit gra de sorra xiulant alguna que altra acció més que discutible i expulsant el nostre entrenador.

Cal dir que el partit va arribar en un moment en el que l'equip comptava amb moltes baixes de jugadors que al llarg de la competició han sigut peces claus per al primer equip: Nico, Dídac, Godàs, Lucci, Diego, Mon, etc…

Ara toca agafar-se amb ganes aquest final de temporada, els pocs que som, unir-nos i aspirar al màxim en les competicions que ens toquin jugar.