Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

04/03/2007
Lliga Femenina. CEU 84- CR Sant Cugat 0 Hi ha partits bons i partits dolents...
Imatge de complement

Crònica de Sara Bella i Marta Vila.
A dos partits d'acabar la lliga, les santcugatenques vam acabar, per primera vegada, decepcionades amb el joc que havíem fet.
Tot i que vam començar amb moltes ganes, ja que les noies de la Bonanova són tot un "repte" per nosaltres, a mida que passaven els minuts la intensitat del joc anava disminuint. Tot i això, a la primera part vam realitzar una bona defensa, tenint en compte que jugàvem amb desavantatge corporal. Les tres quarts van obrir la pilota vàries vegades fins a l'ala, però com que no ocupàvem correctament el camp no ens vam poder escapar de la seva defensa. Vam estar a punt de fer un parell de marques. En una d'aquestes dues ocasions, quan ja estàvem sota els pals ens van robar la pilota i la van plantar. A més a més, a partir de la segona part vam haver de jugar el joc amb una jugadora menys. La Laia va patir una contractura i la Maira es va haver d'incorporar al paquet de les davanteres, deixant la línia de les tres quarts amb una baixa.
Aliniació: Andrea (1), Marta (2), Sara (3), Eli (4), Laia (5), Maria (9), Anna Vila (10), Maira (11), Anna Gràcia (12), Laura (13), Júlia (14), Meri (15).
Només ens queda un partit a casa, serà el dissabte vinent a les 17.30 a la Guinardera. Necessitem els vostres ànims!