#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

03/03/2007
Lliga Infantil. 2a fase. L'equip Infantil torna a guanyar amb algunes dificultats. CR Sant Cugat 33 - CN Poble Nou 5
Imatge de complement

L'equip Infantil torna a guanyar amb algunes dificultats

En un partit marcat per masses errors, l'equip infantil ha superat un Poble Nou força lluitador. Desprès d'un inici igualat per part dels dos equips, el Sant Cugat s'ha avançat en el marcador amb dues marques; però això no ha desanimat l'adversari que ha tornat a atacar amb insistència, ajudat per la nostra indisciplina i alguns errors de maneig de pilota. Tanta possessió ha donat el seu fruit i finalment la davantera pesant del PN ha pogut marcar, desprès de una sèrie de carregues. Desprès, han fallat el xut a pals i d'aquesta manera s'ha arribat al descans amb el marcador de 14 a 5.

A la segona part hem tingut més possessió però per errors propis, no ha estat fins les acaballes quant hem tornat a marcar i sentenciar el partit.

Sense mostrar un joc brillant, l'equip ha jugat millor respecte al partit del dissabte passat, amb la incorporació d'alguns jugadors més experimentats. A més estem demostrant un nivell físic bo. No hi ha dubte que aquest equip té potencial; hem de seguir treballant tots per convertir això en alguna cosa sòlida. Com? Amb entrenaments intensos i jugant contra equips forts.

Amb aquest plantejament, podem ja avançar que el dissabte 17 de març ens visitarà l'USAP de Perpinyà i el dia 1 de maig esta previst jugar el torneig de l'Entente de la Tet a França.