Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

24/02/2007
Visita de l'Escola de la UE Santboiana
Imatge de complement

Avui ens ha visitat l'Escola de l'UE Santboiana, aprofintant que els dos equips infantils s'enfrontaven a les 13h.

Babies:
Tuvimos un entrenamiento conjunto ( entre los dos equipos superamos la quincena) y nos dedicamos en primer lugar a realizar ejercicios conocidos por todos como la araña y el pañuelo, para pasar más tarde a realizar un partido. Como no estábamos igualados en número de participantes mezclamos jugadores de los dos equipos.
Todos los jugadores jugaron con ganas y fuerza incluidos los babies del San Cugat que se estrenaban ese día. A resaltar que nuestros jugadores no se limitaron a luchar por la pelota: se la pasaron en muchas ocasiones, realizaron recuperaciones y consiguieron un gran número de marcas.



Prebenjamins.
Després d'un entrenament conjunt força concorregut (uns 30 nens entre els dos equips), s'han jugat 3 partits. L'equip del Sant Cugat s'ha superat respecte d'altres ocasions. Ha fet un joc completíssim: concatenació de passades de banda a banda, jugades de més de 10 passades seguides, bones recuperacions de pilota, una defensa que ha sabut patir per retenir els atacs de l'UES i, fins i tot, hem pogut veure una marca com a resultat de un creueament espontani entre el Jan i el Pau Barceló. Aquest ha estat avui la veritable ànima de l'equip. Estava a tot arreu i tot el que ha fet, ho ha fet bé.
Bravo Sant Cugat! pero no oblideu que els altres equips segueixen millorant dia a dia. Cal seguir treballant.

Benjamins

Alevins
Una trobada amb el Sant Boi, és garantia de bon joc i pensem que així va ser.

D'acord amb els educadors de la santboiana es va fer un partit de 4 parts, on es podien fer molts canvis, el que va permetre provar tots els jugadors però no l'estructura d'equip.

La valoració és positiva, tot i la manca d'uniformitat en el nivell de joc entre tots els jugadors i de llacunes d'actitud.

Tanmateix, a part d'aquests fets, el joc desplegat va ser de bon nivell, amb molts ajuts al company, passades i placatges.

Cal millorar el joc en els rucks, ja que es lluita massa per guanyar la posició al contrari sense tenir en compte la pilota i tambè en el manteniment de l'actitud, la qual cosa, entre altres qüestions, ha de potenciar una defensa més agresiva i tàctica.