#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

24/02/2007
Lliga Infantil. 2a fase. Primera derrota de l'equip infantil. CR Sant Cugat 10 - UE Santboiana 21

Crònica de l'Steve Schofield - Decepció a la Guinardera en un partit en el qual no hem estat a l'alçada.

Hi ha una dita en el rugby que diu: els partits els guanyen els davanters; els tres quarts decideixen per quant. Si això és veritat, no es pot esperar guanyar quan la plataforma davantera no existeix.

Desprès d'un inici esperançador, amb un cop de càstig transformat, el bon joc de l'adversari s'ha vist premiat amb dues marques, una amb l'ajuda d'uns placatges fallats o inexistents. En aquesta primera part ens ha costat molt parar el rival en defensa i guanyar la pilota ràpida i neta en atac. El joc amb la pilota parada tampoc ha assolit el nivell necessari, amb una touche molt pobre i problemes en la melé. Només gràcies a uns placatges una mica desesperats s'ha pogut arribar al descans amb un marcador de 3 a 14.

Desprès d'encaixar una altre marca per errors de marcatge en els tres quarts, a principis de la segona part, el joc davanter ha millorat i hem tingut més possessió de pilota. No obstant, aquesta possessió no ha significat més punts al marcador fins les acaballes del partit degut a, primer, la tàctica sovint antireglamentària, de l'adversari d'alentir el nostre joc i, segon, el fluix maneig del baló amb passades imprecises i avants molt inoportuns per part dels nostres tres quarts. Només en l'últim minut del joc, gràcies finalment a la feina ràpida dels davanters s'ha fet la marca.

Que podem treure de positiu d'aquest partit? Una derrota fa mal però potser s'aprèn més que amb una victòria molt fàcil. Hi ha temps per corregir i millorar i sabem ara amb més claredat els temes que s'han de treballar en els propers entrenaments. Fins ahir la temporada havia estat un seguit de victòries espectaculars en partits sense rivals; ara tothom, jugadors i l'equip tècnic, sap, amb els peus a terra, on estem. Cal seguir treballant i aprenent.