Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

07/02/2007
Bon partit del Sènior A contra els líders (14-37)

Gifré Miramunt - Aquest diumenge, la Guinardera va rebre la visita dels líders de primera nacional, un equip molt fort que encara no coneix la derrota en aquesta lliga. Un St. Cugat en hores baixes per la falta de jugadors (només va haver-hi gent per formar un equip i el sènior B no va poder disputar el seu partit) va ser un més que digne rival per als valencians.

El partit va començar amb molta empenta per part dels locals i en la primera jugada del mach la Vila ja va tenir que placar al Dídac quan estava a només dos metres de l'assaig. Aquest inici va ser el reflex del que donarien els santcugatencs durant tot el partit. Una gran imatge d'un equip compenetrat, segur en el joc per davantera, i elegant i ràpid en el joc a la mà. No es pot destacar a cap jugador en concret, tots els 15 jugadors més els dos canvis que varen entrar es van deixar la pell en el camp i van demostrar que a Sant Cugat encara hi ha molt bon rugby per veure.

S'ha de dir que la Vila va donar una imatge d'un equip confiat, com si el fet de trobar-se a dalt de la classificació i amb l'antecedent del partit de València (que van guanyar-nos amb facilitat) els hi donés ja la victòria des de l'inici. No van voler xutar cap cop de càstig i mai desaprofitaven cap opció per jugar-la a la mà. Només quan els locals varem aconseguir anotar un assaig van apretar els valencians.

Tot i que el resultat no ho pugui demostrar varem veure la millor imatge d'un St. Cugat que va plantar cara a un equip molt més preparat i que en aquesta lliga té objectius molt diferents als nostres. Si l'equip manté aquest nivell en els pròxims compromisos ben segur que les victòries arribaran a la Guinardera