Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

07/02/2007
Gòtics B - Sant Cugat B (7-0) Moments tristos per al segon equip

Gifré Miramunt - En el sènior s'ha canviat l'actitud respecte al segon equip. A partir d'aquest moment, si durant la setmana no hi ha gent per formar dos equips, el segon no es presentarà en els seus compromisos. Aquesta mesura ha estat presa com a conseqüència del show que tenia que muntar-se en cada partit del segon equip. A l'hora de la convocatòria, poques vegades s'han vist a més de 15 jugadors preparats per disputar el partit i les trucades d'última hora a jugadors demanant si us plau que vinguin a jugar, ja eren un clàssic.

El més curiós del cas, és que tot i que tenim més de 60 fitxes de jugadors que s'han federat i que estan pagant cada mes, en els entrenaments és estrany que arribem a més de 25 jugadors. Es normal que tinguem a jugadors lesionats, que tinguem estudiants que no poden assistir als entrenaments durant una temporada, o a jugadors que la feina no els hi permet acudir als compromisos del seu club. Però el més greu del cas és que no hi ha notícies dels desapareguts. L'únic que es demana és un mínim de compromís i si no es pot assistir als entrenaments, avisar si pots venir al partit. Tothom té telèfons dels responsables del sènior:

- Diego Fucks - Sergi Derqui - Peewee - Nico

A part, si es decideix no trucar a cap d'aquestes persones sempre es pot recorre a avisar algun company d'equip perquè pugui passar la informació, simplement per saber a on sou i si es pot comptar amb vosaltres.

Tenir un segon equip, és un gran privilegi per un club i no tots poden gaudir-ne, tenir un segon equip és el que ens acaba de desmarcar dels altres clubs. Tenim una bona escola, tenim un equip sènior que juga en una divisió molt digne i només falta tenir un segon equip més sòlid que ens permeti fer de pont entre el juvenil i el primer equip. Per què ens serveix tenir un segon equip? No només és estrictament necessari perquè el sènior pugui jugar a primera nacional (si no tens un segon equip no es pot disputar aquesta lliga) sinó que també serveix perquè la gent que vol arribar al primer equip tingui la possibilitat de sortir-se en el segon i demostrar que ha d'estar amb els millors, ens serveix perquè els més veterans gaudeixin d'aquest esport amb un nivell més tranquil, ens serveix perquè els nouvinguts tinguin el privilegi de disputar els seus primers partits en el món del rugby sense gran pressió i fins hi tot ens pot servir perquè algun juvenil comenci a provar el que és jugar amb els grans.

És una llàstima tirar per la borda la bona temporada que estava realitzant el segon equip que, sense practicar un joc brillant, ens col·locàvem segons en la classificació. Malauradament ja hem donat la primera avantatge als nostres rivals i contra el Gòtics vam perdre de la pitjor manera, sense presentar-nos. Ens hem d'acomiadar del sènior B? Vam guanyar al Tarragona a l'ultima jugada amb una marca del gran TdF, vam remuntar un partit contra el Parets amb les ganes que hi va posar una davantera conjuntada, l'Alella ens va estar a punt de guanyar, però no va poder amb nosaltres i vam perdre contra el Gòtics a casa nostre per dos punts. Aquest cap de setmana tocava la revenja i no ens hi vam presentar. Ara el següent partit és contra el Badalona, els primers de grup que ens van guanyar al seu camp i encara no han perdut cap partit, és sens dubte un partit espectacular que tot jugador voldria disputar. El perdrem fora del camp?.

Sens dubte hem de reaccionar, estic segur que molta gent de la que falta a viscut grans moments en aquest club, segur que han viscut partits i experiències que mai oblidaran, ara toca tornar el que ens ha donat el rugby, hem de reaccionar, donar la cara i jugar el partit contra el Badalona. No hem d'esperar a que ens truquin, no hem d'esperar a que ens vinguin a buscar, el camp no es mou del seu lloc, sempre estarà allà, esperant a que apareguem, ens posem les botes i sortim a disfrutar