Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

03/02/2007
Lliga cadets. 1a fase. Amb la sort d'esquenes. FC Barcelona 17 - CR Sant Cugat 10
Imatge de complement

Crònica del Xavier Gómez - El resultat és enganyós. Els nostres jugadors han sortit al camp molt concentrats i durant els primers minuts hem disposat de nombroses oportunitats clares de marcar .De fet, després d'aconseguir la pilota en diversos rucks, en dos jugades d'engany ens hem quedat a menys de un pam de la línia d' assaig.

Poc després hem disposat d'un cop de càstig que ha passat molt a prop dels pals; però els minuts passaven i encara que el Barça no superava la línia de mig camp, no aconseguíem fer punts. Es ben sabut que, en rugby, quan no aprofites les oportunitats de marcar, les coses es compliquen. I així ha estat. En una pilota perduda, pràcticament sense dificultat, tota una sèrie de rebots han donat lloc a un assaig del Barça. El marcador de la primera part de cap manera es corresponia amb l'esforç que havíem fet.

Al descans ja havia quedat clar de quina manera que havíem de jugar: primer amb els davanters i, quan el camí estigués net, donar pilotes a la línia de tres quarts. Les coses, però, no han començat com esperàvem ja que, als poc minuts, en una sèrie d'errors de placatge, ens han fet un segon assaig. Amb aquesta decepció, semblava que ens veníem a baix. No obstant, hem començat a jugar novament, i hem seguit les consignes marcades pels entrenadores. Els davanters han començat a jugar amb més confiança. En varis rucks seguits hem guanyat la pilota i em tornat a reunir la seva defensa: un bon treball. Altra vegada el Barça que no aconseguia passar de mig camp. La conseqüència ha estat que hem marcat dos assaigs: un en una contra, i l'altre a base de força, després de estar vàries vegades a punt de entrar. A més ens hem quedat en un no res de marcar-ne un tercer en perdre la pilota en el mateix moment de caure dintre de la zona d'assaig.

Llavors, igual que a la primera part, quan tot semblava indicar que podríem donar la volta al partit, hem rebut un assaig del Barça a l'últim minut. Ha estat una llàstima per s'han vist coses molt interessants: la conservació de la pilota ha millorat molt i el treball col·lectiu acabarà per donar els seus fruits.