Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

29/01/2007
Sènior B. 2a Catalana. Partit de pur tràmit a la Guinardera.C.R.ST. CUGAT B 45 A. VIC- CRANCS 0
Imatge de complement

Crònica Gifré Miramunt
Aquest diumenge, a la zona esportiva de la Guinardera, hem viscut un partit que no passarà a la història per cap esdeveniment en concret. El Sènior, sense desplegar el seu millor joc, ha derrotat sense problemes a un Vic que es presentava davant dels locals com a 6ens en la classificació amb tres victòries i sis derrotes.

Durant gran part del partit ha dominat el joc de la davantera del St.Q que progressava amb les seves penetracions a ras de paquet, sortides de melé o jugades de touche. Precisament a través del joc de la davantera han arribat les tres primeres marques. La primera, després de una jugada de touche a 5m en la que el St.Q ha agrupat a la seva davantera i el capità Nico, sortint del maul, s'ha llençat a marca. La segona a tingut el mateix protagonista, però aquesta des de una melé a 5m. Nico a realitzat una excel·lent sortida de 8 amb un conseqüent passada a l'interval perquè el flanker Edu materialitzes el segon assaig. La tercera marca a vingut arrel de una altre Touche en la que el treball de la davantera a permès acabar amb una altre marca de Edu. La última marca de la primera part a vingut amb un joc de mans del St.Q que a acabat amb una escapada de el Matí Bernal de 30 metres que a finalitzat amb assaig. Totes les transformacions, menys la segona marca de Edu, han estat encertades per Gifré. Final de la primera meitat (26-0).

En la segona meitat el St.Q ha realitzat quatre canvis, tot i això la tònica del partit no a canviat. La primera marca dels Santcugatencs s'ha fet esperar fins que el aperutra Didac, que havia entrat a la segona part, s'ha escapolit per allà on ningú veia el forat i a anotat la cinquena marca dels locals. Gifré a transformat el xut ( 33-0). Les dos últimes marques del partit han estat similars, el StQ ha aprofitat que els rivals estaven agrupats parant el joc de la davantera local per obrir la pilota ràpidament als ? i aconseguir, primer la marca de Coco, que anotava així la seva primera marca en el món del rugby, i després la de Domingo. Gifré ha transformat la última. Resultat final (45-0)

Amb aquesta victòria el sènior B s'acomoda una jornada més en la segona posició de segona catalana.

Han jugat: Poca, Gastón, Carlos (Ramoncin), Sinclair, Gabi, Fede (Jacksa), Edu, Nico (c), Anibal (Didac), Diego (Coco), Uri, Boi (Lucciano), Martí Bernal (Cristian), Domingo i Gifré.