NOTICIES

27/01/2007
Els infantils guanyen altre vegada amb autoritat. Lliga Infantil. 2a fase. CN Poble Nou 0 - CR Sant Cugat 54
Imatge de complement

Crònica de l'Steve Schofield - Una victòria per 0 a 54 ha tornat a demostrar els punts forts i febles de l'equip

Amb un equip en el qual faltaven 4 jugadors importants, sobre tot a la davantera, els nostres infantils han jugat bé però, i sobre tot a la primera part, amb l'ajuda d'un adversari amb molts pocs recursos tècnicament. Desprès d'un inici bastant igualat s'ha arribat a la mitja part amb un marcador de 0 a 21 gràcies a dues marques d'intercepció i una jugada individual. En aquesta primera part, hem tingut bastants problemes amb la davantera pesada de l'adversari i sobre tot a la touche on no hem estat a l'alçada. També cal dir que el joc de l'adversari ha sigut poc creatiu i en ocasions antireglamentari.
A la segona part tal i com s'ha vist en altre partits, el joc col·lectiu ha funcionat molt més bé i s'ha vist 3 marques de qualitat amb una ràpida transmissió de la pilota i una continuïtat de joc notable. Després el nivell ha tornat a baixar fins a les acaballes del partit on hem tornat a marcar dues marques més contra un rival ja enfonsat. Donat les circumstàncies, podem estar bastant contents amb aquest resultat, però un cop més trobem a faltar adversaris amb més nivell.

En les properes setmanes cal treballar més amb les touches, el joc més dinàmic dels davanters i la velocitat del partit que encara sovint és massa lenta.