NOTICIES

25/01/2007
Sènior B. 2a Catalana. Reacció i victòria del sènior B a Parets (3-15)
Imatge de complement

El dissabte a la tarda el Segon equip jugava al camp del Parets, últim classificat de segona catalana i equip que encara no coneix la victòria. Com ja acostuma a ser comú en el segon equip es va sortir al camp amb poca intensitat, al contrari que el seu rival, que va jugar tot el partit amb unes ganes admirables. Aquest fet va provocar que tot i sentir-nos superiors tècnicament les ganes del Parets ens tiraven enrere, ens robaven els rucks i ens impossibilitaven les accions d'atac. La primera part va acabar amb el resultat de 3-0 per els locals gràcies a un xut a pals del seu 10.

En la segona part el StQ ferit en el seu orgull es va posar les piles i la entrada de Vali a la davantera va donar un aire nou a l'equip. Excel·lent el treball de la davantera a les touches que, amb els saltadors canterans Edu i Vali, van robar gran part de les dels rivals. Precisament de una touche va arribar la primera marca dels santcugatencs que després de guanyar un Line-out a poc més de 5 metres de l'assaig, van realitzar un moul que va anar directe a la zona de marca permeten avançar-nos en el marcador 3-5. Gifré aquesta vegada no va poder transformar el xut. El partit va continuar amb la mateixa tònica que la segona part. El Parets encara li ficava moltes ganes, però cada cop tenia menys forces i el StQ es negava a perdre el partit i, realitzant una bona defensa, semblava difícil que pogués encaixar algun altre punt. Els dos equips a les que es van apropar a camp contrari en un cop de càstig van provar el xut a pals. El Parets amb un xut des de gairebé mig camp se'ls hi va quedar curta i no van poder sumar, mentre que el StQ, de la mà de Gifré, va anotar un cop de càstig des de uns 35 metres (3-8). Amb aquest últim xut el StQ respirava més tranquil·lament i a les acaballes una recepció de l'arriere Lucci amb la seva conseqüent correguda va trencar la defensa rival i en el últim 2 x1 va regalar la marca a Maxi permeten que el ala realitzes la seva primera marca en el món del rugby. El xut es va transformar i va donar el resultat final (3-15) i la victòria per al segon equip que segueix sumant i consolidant-se en aquesta segona posició de la taula.

Destacar el retorn de mítics del sènior com Poca ,que tornava de una lesió a la mà i va poder jugar tot el partit, i "el abuelo" Jacksa, que va entrar a la segona part i a sobre de flanker. També destacar l'actuació de Maxi que, sent el seu segon partit, va jugar sense por, placant bé i més que correcte en el atac, ja que va aconseguir la marca final.

Equip: Poca, Gastón, Minipo, Ruso, Gabi, Juanan, Edu, Raul, "Pixot" Lucciano, Gifré, Justicia, Cristian, Maxi, Armando i Lucci. (A la segona part van entrar Vali i Jacksa)