Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

22/01/2007
Més que un partit. Sènior A. 1a Nacional. ELX R.C 5 - C.R. SANT CUGAT 54
Imatge de complement

Crònica per Dani Garberí - Molt més que un dels desplaçaments de tota la temporada, el dissabte al matí el Sant Cugat es disposava a fer un trajecte de més de vuit hores amb autobús per jugar un partit a priori assequible però amb la ment posada en que no es podia fallar sinó es volien perdre les opcions per mantenir la Primera Divisió Nacional.

El diumenge després de dormir en un més que confortable hotel, ens vàrem dirigir a les instal.lacions de la universitat d'Elx per començar un partit molt desitjat. El dia era clar, propi d'aquestes terres i el camp en perfectes condicions.

A dos quarts d'onze la concentració era gran i es respirava unes ganes molt altes per donar-ho tot en el camp i mantenir la línia de l'últim partit contra el Ponent. De seguida, es va veure que hi havia ganes i lluita però no s'acabava de concretar cap jugada, fruit d'això i de la sortida molt forta de l'equip local, vàrem rebre un assaig i començar en desavantatge. Desprès d'unes breus correccions, es va començar a guanyar en totes les fases de joc però la línia no acabava de trenar cap jugada , totes finalitzaven en avant, encara així el perill s'apropava al camp de l'Elx i de seguida es van materialitzar diverses jugades que es van donar més tranquil·litat en el joc i la conseqüent davallada de l'equip local. El resultat a la fi de la primera part ja era gran i a favor del Santq gràcies a diferents jugadors que marcaven la diferencia i ens permetien donar una ventatge molt clara. A la segona part, les fases del joc continuaven sent nostre i els tres quarts van poder trenar alguna jugada més i fruit d'això vàrem incrementar el marcador aconseguint el bonus i una victòria que ens dona la tranquil·litat per poder lluitar per coses importants.

Amb la victòria aconseguida, l'ambient era excel.lent a l'autobús que va provocar una tornada divertida pels jugadors i acompanyants..., al voltant de les deu ja erem a casa nostre amb un somriure a la cara per la feina feta durant tot el cap de setmana per tots els integrants del viatge.

L'alineació per part del Sant Cugat: De Riquer, Carlos Bernal, Banban, Sinclair,Fede, Fucks,Martí Bernal i Nico(c), Uri, Anibal, Boi, Arnau,Pucci(Domingo) , Garbe i Johan
Com a fisio Lluís i delegat Sergi Lafuente