Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

25/11/2006
Fort correctiu per als cadets. Lliga cadets: UESantboiana 46 - CR Sant Cugat 0
Imatge de complement

Crònica del Xavier Gómez - Després del bon partit fet davant de l'Hospitalet, tots plegats teníem moltes il·lusions posades en aquest partit contra el Sant Boi. Ens havíem preparat bé durant la setmana i teníem la convicció de que podríem plantar cara als santboians.
Les coses es van torçar des del primer moment. No vàrem saber jugar el partit tal com ho havíem previst. Els plantejaments en defensa no es van posar en pràctica i això afegit a un excel·lent treball de la línia de tres quarts del Sant Boi, ràpida i amb experiència, i al seu paquet de davanters que va treballar molt bé els agrupaments dinàmics, als deu minuts de joc ens vàrem trobar que ja teníem un marcador advers de 0 - 17.
A continuació, el partit es va equilibrar una mica, però en cap moment vàrem donar la sensació de poder capgirar-lo. Freqüents errors a les passades, nervis i precipitació no es van ajudar, i en diferents fases del partit vàrem passar de poder fer un assaig a rebre'n un, en una contra de cent metres. En un partit contra un equip d' aquest nivell es va notar molt la falta d'experiència d'alguns dels nostres jugadors que encara no han tingut temps d'assolir els coneixements tècnics suficients, el que ens confirma que tenim molta feina per endavant.