Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

25/11/2006
Ensopegada dels juvenils. Lliga Juvenil. CR. Sant Cugat 7 - UESantboiana 34

Crónica de Fernando Valentinis - En un partido en el que el balón fue manejado por el rival, nuestros representantes juveniles defendieron a fuerza de despliegue y placajes, sobre todo en la primera parte, los ataques del Sant Boí. Esta etapa finalizó 0-5 y con las bajas por lesión de Marti Pires, Emmanuel Pujol y Víctor García.
En la segunda parte la tónica del partido fue similar, pero nuestro equipo ataco más que en la anterior, hecho que nos llevó a realizar una marca ( Xavi de Alegría) y su posterior conversión (Eloy Valentinis). El resultado final del partido fue 7-34.
El 2 de Diciembre trataremos de retornar al camino de la victoria en el encuentro que disputaremos de visitantes frente al Gotics R. C.

Crònica de Jaume Pla - Tot i perdre davant de Sant Boi per a 34-7, bon partit del nostre juvenil, que va lluitar i donar la cara en tot moment.

Amb un equip en el que se li han afegit dues baixes més aquesta setmana i que te dos jugadors més tocats, es va respondre a un Sant Boi que ,amb els dos jugadors que van sortir fa un parell de temporades de casa nostra, és un equip molt conjuntat i un seriós candidat al campionat d'Espanya.

La nostra manca de fons físic i la concurrència de jugadors novells per tal de completar el conjunt, ens han portat a una derrota anunciada, però menys "abultada" del que es podia esperar. La primera part, en el que la condició física encara no era el factor més important, va acabar només amb 5-0 en contra, tot i haver de fer tres canvis per lesió; durant la segona, en la que s'esperava una davallada nostra, aquesta no ho va ser tant ja que es va fer fins i tot una marca transformada, cosa que va posar molt nerviós al equip contrari (ens volia deixar a zero) i va propiciar la expulsió temporal de dos jugadors de St. Boi. Al final, vàrem jugar només amb 14 jugadors, amb un altre lesionat sense poder fer recanvi, i els contraris van poder fer dues marques que els va acabar d'arrodonir el resultat.

Com a conclusió, cal remarcar l'esperança en que aquest equip ens acabi de donar bons resultats, si els jugadors venen mes a entrenar i s'impliquen més en l'equip, ja que les baixes que tenim, en la seva major part son lesions de caràcter lleu i provocades potser per a aquesta manca de preparació física que provoca la no assistència a tots els entrenaments.