Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTICIES

18/11/2006
Trobada d'Escoles a Cornellà: Un bon inici; molt treball per fer.
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge

S'ha celebrat la trobada oficial d'Escoles de Cornellà, la primera de la temporada. Encara que els diferents equips de Sant Cugat han fet un excel·lent paper, l'experiència ens ve demostrant cada any que les coses són molt més difícils a mesura que avança la temporada. Els equips milloren molt i, el mes d'abril, tots els rivals són perillosos. La conclusió és que nosaltres també hem de treballar molt per quan arribin els Campionats de Catalunya i Espanya.

Babies:
Només han jugat un partit amb BUC, que ha acabat 3 - 3. Amb dos jugadors experts i 5 de nous, el resultat ha estat satisfactori.

Prebenjamins:
Els prebenjamins han sortit invictes de la trobada (Sitges 1 - SQ 6; Sant Boi A 0 - SQ 0; Sant Boi B 0 - SQ 6; BUC 4 - SQ 4; Poble Nou 1- SQ 4).
Molt bona feina i molt bon joc. La nova generació va prenent el relleu i ho fa amb responsabilitat i serietat. Tot sembla indicar que podem tenir un equip tan equilibrat com el de l'any passat. Cal seguir treballant el placatge, l'obertura de pilota i la recuperació.

Benjamins
L'actuació de l'equip benjamí es pot considerar positiva.
Els partits i resultats varen ser els següents:
SQ - Sant Boi (A) 1-1
SQ - Poble Nou 5-1
SQ - Sitges 7-3
al final es va jugar un partit fora de calendari contra el "guanyador" de l'altre grup.
SQ - Cornellà 3-4
Tenint en compte que és un equip en formació, ja que els "veterans" són els jugadors més joves i els novells són els de més edat, no es pot demanar-li més. Sense dubte, caldrà seguir treballant, però la base tècnica del nostre equip no era inferior a la dels altres.
La diferència amb el Cornellà era clarament envergadura física, ja que tenien nens molt més grans que els nostres. Tot i això se'ls va plantar cara d'una forma remarcable, amb bon joc, amb molta lluita i sense por a l'hora de fer els placatges.
El partit contra el Sant Boi (A) va ser igualat. Era el primer partit i com ja és tradició, ens costa arrancar.
El partit contra el Poble Nou i el Sitges es desenvolupar de manera semblant. Durant les primeres parts, el resultat era bastant ajustat perquè es defenien bé. A les segones parts, potser al minvar la forma física, el joc i els resultats es van decantar clarament cap al Sant Cugat. Es van trenar jugades de conjunt de mèrit.
La feina feta aquests dies als entrenaments, on s'ha insistit molt en aprendre a placar i en el posicionament dins el camp, s'ha notat molt. Si comparem amb els partits disputats a Perpinyà la millora ha estat notable.
Com a conclusió, crec que tenim equip, un bon equip. Curt de components, però d'un futur envejable.

Alevins
La trobada de Cornellà ha estat la primera experiencia oficial de la temporada a Catalunya. Ja haviem tingut un test previ en el torneig de l'USAP. Podriem resumir-la com dient que tenim molta ilusió i molta feina pel futur.

A l'igual que a Perpinya, l'equip alevi fa una gran defensa: en tres partits tant sols va rebre 2 assaigs; però en atac es molt poc efectiu: en tres partits 3 assaigs.

Això va donar un balanç de dos empats i una victoria. Si tenim en compte els equips amb els que varem jugar, Sant Boi, BUC-USAP i Sitges, el sentiment es de gran ilusió envers el futur, més, donat que la gran majoria de jugadors i jugadores son alevins de primer any i nois o noies que just fa 2 mesos jugen al rugbi.

Tanmateix, tots som conscients de la gran quantitat de feina que hem de desenvolupar plegats. Ens cal iniciativa, decissió, rauxa, visió dels forats, de l'ajut al company,.......ganes de gaudir individual i col·lectivament, per fruir encara més d'aquest joc.