Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

Navegació

Menú principal

NOTICIES

25/04/2018
VII Campus d'estiu

 

VII Campus Estiu Ampliar imatge

Benvolguts/des
Primer de tot, com a coordinador del campus d’estiu del CRSC us vull donar les gràcies a tots vosaltres per confiar i fer possible aquesta 7a edició.

Un any més venim carregats de ganes i de molt de rugby. L’objectiu principal del campus és:
 

  • Esportivament: Aconseguir una millora tècnica en aquells jugadors que ja juguen i introduir en la pràctica esportiva aquells més novells.
  • Socialment: Fer amics, divertir-se, aprendre i créixer plegats en un ambient sa i saludable amb el rugby com a nexe comú.


Per tot això, aquest any vam agafar tots els conceptes que funcionaven de les edicions anteriors i em procurat millorar aquells en els que estàvem més fluixos.

Mantenim els màxims dies de piscina, fem més excursions i més atractives, tecnifiquem més la part esportiva, apostarem per un segon any de colònies per als més gransi un munt de coses que de ben segur seran beneficioses per als nostres petits.

Adjuntem dossier informatiu, on cal tenir clar que la planificació cal completar-la definint horaris de piscina, activitats extres, clínics especialitzats, sortides, etc.

Cal deixar clar, que algunes activitats i/o dinàmiques poden veure’s afectades i modificades segons la dinàmica de la setmana, activitat, grup, etc. En tot cas, les modificacions seran notificades i afectaran el mínim possible al transcurs del campus.

També us volem informar ja, que com cada any, l’últim divendres del campus, hi haurà un pica pica conjunt de comiat. Esteu tots i totes convidats.

Aquest any les inscripcions es faran on-line a través d’aquest enllaç.

Des de ja, moltes gràcies per la vostre confiança i complicitat. Atentament,

Albert Casorrán (Caso) 
Coordinador escola CRSC Director de formació escola CRSC 
Tel: 620 370 252 
Correu elctrònic: acasorran@santcugat.com 
@caso_5

Annex: Presentació VII Campus Estiu  (pdf 334.20KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats