Saltar a continguts

Club de Rugby Sant Cugat

Navegació

Menú principal

NOTICIES

07/10/2015
[SENIOR] Entrevista a Tim Smith, nou jugador del CRSC

 Diuen que les comparacions són odioses, però és impossible veure’l i no pensar en el seu germà. Tim Smith (Christchurch, 1993) arriba des de Nova Zelanda per suplir la baixa de Bruno Granell.

Imatge de complement Ampliar imatge

 La posició natural d’en Tim és segon centre i amb uns minuts en tenim suficient per a comprovar la qualitat que té a les seves mans. Senzill però molt eficient. I sempre amb un somriure d’orella a orella i una actitud que de ben segur l’ajudarà a integrar-se tan bé com ho va fer l’Andrew. Benvingut Tim!

Pregunta: Com han estat els teus primers dies a Sant Cugat?
Resposta: Han estat molt bons! La ciutat és meravellosa. Els carrers amb arbres, el centre històric de la ciutat i l’increïble clima m’han impressionat. Per suposat la gent d'aquí han estat fantàstics també, sobretot els meus amfitrions el Kik i la Conxa.

P: Has jugat el teu primer partit amb Sant Cugat, quines diferències veus amb el rugby a Nova Zelanda?
R: Bé, per començar feia molta calor! Estic més acostumat a jugar a la neu amb pluja que amb una calor de 30 graus! Però a banda d’això, la mobilitat de l’equip que tenim a Sant Cugat significa que juguem un rugby ràpid, perdent poc temps en formacions estàtiques i utilitzant els davanters amb molta continuïtat, així com ho fem amb els nostres tres quarts. El joc aquí també s’arbitra de forma lleugerament diferent, i necessitaré algun temps per a acostumar-m’hi.

P: Quin problema tens amb el teu genoll? Creus que podràs jugar la temporada?
R: En aquest moment no n’estic segur. Tindré els resultats de la ressonància el dijous i obtindré bons consells dels metges aquí a Espanya sobre quines passes prendre per a la meva recuperació. Estic segur que la lesió no és massa greu i espero estar de tornada en el camp tan aviat com sigui possible.

P: El teu germà és recordat dintre i fora del camp, és això una pressió especial per a tu?
R: Absolutament. Pel que la gent m'ha dit fins ara, va tenir un gran impacte en el club que espero poder repetir, fins a cert punt, tant dins com fora de la pista. Crec que el nivell de rugby s'ha incrementat des que va marxar, i hauré de treballar dur i jugar bé per a tenir un impacte similar al camp. Fora del camp, he estic gaudint coneixent a molts dels membres del club i espero poder arribar a conèixer a tothom millor durant la temporada.

P: Suposo que tens grans plans pel temps que estaràs aquí, penses en anar a San Fermines i saltar des de les fonts?
R: En aquest moment el meu únic pla per ara és descansar el genoll i prendre les mesures necessàries per tornar al camp. Una vegada que comenci a jugar de nou, potser llavors miraré de fer plans per viatjar, però en aquest moment l'únic que vull fer és jugar a rugby de nou!

P: Tinc algunes preguntes des de Nova Zelanda: perquè anaves despullat quan eres petit i corries per tots llocs amb el gos? Perquè dormies al llit del gos? I el més important, perquè volies unes botes blaves quan vas començar a l’escola de rugby quan tenies quatre anys i mig?
R: Hahaha! Aquestes preguntes són molt interessants. Bé, quan era petit, el gos de la família era el meu millor amic i ens embarcàvem en moltes aventures junts! No puc explicar fàcilment la manca de roba. No estic molt segur de per què volia tant unes botes blaves quan vaig començar a jugar, però sí puc dir que ara m’he comprat les botes negres per a donar suport als All Blacks a la Copa del Món!

Preguntes test:
- Quin equip internacional de rugbi segueixes (no els All Black)? Qualsevol que jugui contra Australia
- Menjar preferit: l’indi
- Un llibre: Open, de Andre Agassi
- Grup musical: Shapshifter (NZ)
- Vi o cervesa: Cervesa
- Una pel•lícula: The Other Guys
- Segueixes altres esports: Els segueixo tots, però especialment bàsquet, rugby league, cricket, futbol i tenis 
- El millor del rugbi: És un esport d’equip i n’hi ha una posició per a cadascú
- El pitjor del rugbi: Les lesions
- Un somni: Pujar el Sant Cugat a Divisió d’Honor pel 2016/17

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats